Emma Watsonin rohkea kaula-aukko yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson nähdään tänään toistaiseksi viimeistä kertaa valkokankaalla, kun Potter-saagan viimeinen osa saa päätöksensä. Samalla Watsonia on viety ympäri maailmaa elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Nyt leffan tähdet ovat osallistuneet ensi-iltajuhliin, joissa erityisesti Emma Watson yllätti saapumalla punaiselle matolle poikkeuksellisen antavalla kaula-aukolla varustetussa iltapuvussa.

Uusimman Harry Potter-elokuvan lehdistötilaisuudessa New Yorkissa Watson kertoo jakavansa samoja ominaisuuksia roolihahmonsa Hermionen kanssa. Hän sanoo olevan itsepäinen niinkuin Hermione ja ajatuksissaan aina muutaman askeleen edellä.

– Hermione on päättäväinen, niinkuin minäkin. Annoin suuren osan itsestäni Hermionelle ja Hermione antoi suuren osan itsestään minulle, Watson ilmoittaa.

Watson kertoi lehdistötilaisuudessa palaavansa takaisin Brownin yliopistoon. Hän kertoi opiskelevansa Oxfordin yliopistossa Englannissa vuoden, jonka jälkeen hän palaa Brownin yliopistoon jatkamaan opintojaan. Paluusta huhuttiin viime viikolla amerikkalaismedioissa, mutta nyt supertähti itsekin on vahvistanut paluunsa Yhdysvaltoihin.