Robbie Williams sikaili – perheenäiti suuttui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Äskettäin Williams teki paluun yhtyeen riveihin 15 vuoden tauon jälkeen.

Nyt Robbie Williams on opettanut parhaan ystävänsä 5-vuotiaan pojan kiroilemaan. Johnathan Wilkes ja hänen vaimonsa Nicky Wilkesin jättivät pienokaisensa Williamsin vahtiin ja rääväsuulaulaja päätti laajentaa pojan sanavarastoa. Laulaja kertoo ensimmäisen sanansa olleen v***u.

– Ensimmäiset kolme vuotta elämästäni kasvoin pubissa. Yksi ensimmäisistä sanoistani oli v***u. Kerran vahtiessani pikku Mickeyä, leikimme leikkiä nimeltä ”Se on paska”. Leikkiin kuuluu heittää sukka parvekkeelta huutaen ”Se on paska”, kun se osuu maahan. Mickeyn vanhemmat eivät oikein pitäneet siitä, Take That -laulaja kertoo BANG Showbizille.

Robbie Williams on paljastanut haluavansa perustaa perheen vaimonsa Ayda Fieldin kanssa. Field kertoi taannoin olevansa hiukan kriittinen lasten ulkoisia avuja kohtaan, sillä hän ei halua rumia lapsia Robbien kanssa.

– Haluan todella paljon jälkikasvua meille, mutta haluan vain kauniita lapsia. Onneksi monilla viehättävillä lapsilla on rumat vanhemmat, joten kyllä meillä toivoa on. Myös monilla malleilla on kamalan näköiset vanhemmat ja tämä mielestäni avartaa mahdollisuuksia onnistuneen geeniperimän luomiseen, Field totesi Daily Mirror -lehdelle.