CSI-hittisarjan katsojat katosivat – tähtikaartia vaihtoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

CSI-televisiosarja on ollut suosittu niin Suomessa kuin maailmallakin, mutta nyt katsojaluvut ovat hurjassa laskussa. Sarjaa on myös joskus kritisoitu liian väkivaltaiseksi ja epätodelliseksi. Nyt tuotantoryhmä on päättänyt vaihtaa näyttelijäkaartia.

Työnjohtajaa hittisarjassa näyttelevä Laurence Fishburne korvataan nyt Cheers-näyttelijä Ted Dansonilla. 50-vuotias Fishburne jätti sarjan viime kuussa, koska hänen sopimustaan ei uusittu tippuvien katsojalukujen takia.

– Aina voi luoda uusia henkilöhahmoja. Täytyy vain löytää täydellinen näyttelijä hahmolle, joka tuo siihen eloa. Olemme todella innoissamme Ted Dansonista, vastaava tuottaja Carol Mendelsohn kertoi.

– Ensi hetkestä saakka tiesimme, että Ted Danson olisi täydellinen valinta rooliin. Älykkyys, sanavalmius, lämpö, syvä yhteys rooliin – hänellä on ne kaikki, toinen vastaava tuottaja Don McGill lisäsi.

Tiedotteiden mukaan myös Robin Williamsille ja John Lithgowlle tarjottiin roolia ennen kuin 63-vuotias Danson hyväksyi tarjouksen. CSI-sarjan 12. tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa syyskuussa.