Emma Watson juhli strippibaarissa Potter-elokuvan jatkoilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Harry Potter -tähti Emma Watson nähdään parhaillaan toistaiseksi viimeistä kertaa valkokankaalla, kun Potter-saagan viimeinen osa sai eilen ensi-iltansa. Samalla Watsonia on viety ympäri maailmaa elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Brittiläinen näyttelijätähti on nyt juhlinut Harry Potter -saagan loppumista ystäviensä kanssa strippiklubilla. Silminnäkijöiden mukaan nuori näyttelijätär tanssi koko ajan ja viihtyi klubilla aamuyöhön saakka.

– Hän selvästi nautti ajastaan. Siellä oli muutamia niukkapukeisia tyttöjä hänen ympärillään, mutta Emma ei vilkuillut heitä. Hänellä oli hymy kokoajan kasvoillaan, lähde kertoo The Sun -lehdelle.

Äskettäin Emman Harry Potter -tähtiystävä Daniel Radcliffe kertoi medialle tulleensa riippuvaiseksi alkoholista täytettyään 18-vuotta. Nyt Harry Potteria -näyttelevä Radcliffe on luopunut alkoholista kokonaan. Myös 21-vuotias Emma on paljastanut olleensa kännissä menneisyydessään.

– Rehellisesti, en tiedä paljoa Danielin alkoholinkäytöstä. Mutta sen tiedän, ettei hän ikinä ollut poissa töistä. Hän oli ammattimainen ja mahtavin tyyppi ikinä, Emma kertoi The Late Night with David Letterman -keskusteluohjelmassa.

– Olen kokeillut väkeviä juomia, tottakai. Viski, hyi! Ja kyllä, olen ollut kerran kännissä elämäni aikana, niinkuin kaikki muutkin.