Halle Berry vaarassa? Tunkeilija pidätettiin vaarallisen läheltä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Halle Berry valittiin äskettäin äänestyksessä kärkipäähän, kun miehiltä kysyttiin heidän unelmakumppaniaan pettämiseen. Neitokaisen suhdekiemurat ovat nekin varsin mutkikkaita, sillä Halle on viime aikoina joutunut riitelemään Nahla-tyttärensä huoltajuudesta ex-miesystävänsä kanssa.

Nyt entinen Bond-tyttö on ollut otsikoissa häntä häiriköivän ihailijan takia. Poliisi on pidättänyt miehen, joka löydettiin näyttelijän Los Angelesin kodin alueelta. TMZ-sivuston mukaan tunkeilija näyttäytyi Berryn pihamaalla kahdesti ennen kiinnijäämistä.

Ensimmäisellä kerralla Berry näki tunkeilijan hyppäävän hänen pihalleen muurin ylitse. Kolmen poliisipartion ja helikopterin saavuttua paikalle mies oli jo ehtinyt karata. Pelottava välikohtaus sai kuitenkin pian jatkoa. Tunkeilija näyttäytyi Berryn pihamaalla vielä toistamiseen, mutta tällä kertaa tuijottaen näyttelijää keittiön ikkunasta. Pelästynyt näyttelijä soitti hätänumeroon, mutta mies ehti karata. Pari päivää myöhemmin Berryn yksityinen turvatiimi näki valvontakameroista miehen hyppäävän muurin ylitse ja hänet pidätettiin.

Halle Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry tapasivat toisensa vuonna 2005, mutta he erosivat keväällä 2010. Berry synnytti parille Nahla-nimisen tyttölapsen vuonna 2008, nyt Aubry vaatii lapsen yhteishuoltajuutta ja virallista vahvistusta isyydelleen. Viime aikoina eroriita on kärjistynyt, kun vanhemmat ovat ajautuneet riitaan jopa lapsen ihonväristä. Berryn mukaan lapsi on musta ja Aubryn mukaan valkoinen.