Supertähti haluaa Pippa Middletonin kanssa treffeille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, joka on nykyisin myös yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Nyt Cee Lo Green -räppäri on kertonut haluavansa mennä treffeille Pippan kanssa. Forget You -kappaleella suosioon singahtanut artisti kertoo, että hän on julkisuuden myötä tullut valikoivaksi siitä, ketä hän deittailee.

– Tämä voi tuntua hieman oudolta vertauskuvalta, mutta uskon että ymmärrätte sen. Kun mies tulee kuuluisaksi, meistä tulee yhtä erityisiä niinkuin kauniit naiset ovat. Joten nykyään olen valikoivampi, Cee Lo kertoi Shortlist-lehdelle.

– Jos menisin sänkyyn kenen tahansa kanssa, se voisi pilata urani. Jos tekisin jotain tyhmää, se olisi suurin loukkaus sitä taidetta kohtaan minkä olen saavuttanut. Ehkä tarvitsen jonkun herttuattaren. Minulla on mielenkiintoa… mikä hänen nimensä olikaan? Pippa? Piper? Kyllä, minun täytyy yrittää Pippaa. Hän on upea ja pidän hänestä, Cee Lo hehkutti.