Audrina Patridge paljasti parhaan ruumiinosansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Televisiosta tuttu Audrina Patridge sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta alunperin hän tuli tunnetuksi suositusta realityohjelmasta. Äskettäin hänen ensimmäinen oma realitysarjansa alkoi Yhdysvalloissa, mutta se floppasi rajusti heti alussa.

Entinen The Hills -tähti on nyt paljastanut FHM-lehdelle parhaan ruumiinosansa.

– Pidän vatsastani. Minulla oli jo nuorena atleettinen vatsa ja liittyttyäni lukioni uimajoukkueeseen, se muuttui paremmaksi, Audrina Patridge kertoi miestenlehdelle.

Vaikka hänen vartalonsa on aina ollut upeassa kunnossa, kertoo Audrina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kehittäneen vartaloaan vieläkin tiukemmaksi. Harjoitukset ja tanssiliikkeet olivat fyysisesti haastavia ja rankkoja. Brunette ja hänen tanssipartnerinsa Tony Dovolani sijoittuivat kisassa seitsemänneksi. Hän kertoo tanssineensa loppuvaiheessa loukkaantuneena.

– Tanssiminen on uskomattoman rankkaa. Tanssin seitsemän tuntia päivässä ja olin paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Nilkoissani oli venähdysvammat, kun meidät äänestettiin ulos. Minun täytyi käyttää puuduttavia siteitä nilkoissani, koska niihin sattui niin kamalasti. Tanssin kuitenkin hymy huulillani ja voitin tuomareiden pisteet, joten olin todella ylpeä itsestäni, Patridge kertoi FHM-lehdelle.

26-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Parhaillaan hän työstää omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.