IS: Suomalaista Idols-tähteä lyötiin skeittilaudalla päähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-huuma on taannoisen finaalin jälkeen jo hieman hiipunut, eikä kilpailun tähdistä ole sen koommin juuri kuultu. Heistä eniten on esillä ollut upea laulaja Stina Girs. Nyt myös toinen kisaaja on noussut otsikoihin.

Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin ulkomusiikillinen ja ikävä tapaus, kun Ilta-Sanomien mukaan Idols-tähti Ilpo Kaikkonen on pahoinpidelty Helsingissä. Hän oli poistunut yökerhosta, kun paikalla syntyi riitaa paikalla olleen nuoren miehen kanssa.

– Olimme pihalla miettimässä, mitä tekisimme seuraavaksi, kun hän tuli länkyttämään meille jotain. Vihjasin hänelle, että lähtisi pois, mutta hän ei lähtenyt, Ilpo Kaikkonen kertoi Ilta-Sanomille.

Kaikkonen selvisi välikohtauksesta ilman vakavampia vammoja, eikä hän menettänyt iskun voimasta tajuntaansa.