Pöyrätuolissa vammaiset suututtanut Lady Gaga: ”Antaisin kaikki rahani pois”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Sunnuntaina Grammy-gaalassa juhlinut poptähti Lady Gaga on ollut jo parin vuoden ajan maailman suosituin poptähti. Tämä näkyy myös neitokaisen tilipussissa, sillä hän oli viime vuonna myös maailman eniten ansainnut poptähti.

Supertähti on nyt myöntänyt, että hän antaisi kaikki rahansa pois jos olisi pakko. Lady Gagan omaisuuden arvioidaan olevan noin 90 miljoonaa dollaria.

– Raha ei koskaan ole ollut minulle tärkein asia elämässä. Jos minun täytyisi antaa kaikki rahani pois, antaisin ne, upporikas laulaja kertoi The Sun -julkaisun mukaan.

Laulajan kiertueen budjettia syö nyt uusin hankinta – pyörätuolit. Gaga esiintyi Sydneyn kaupungintalolla merenneidoksi pukeutuneena ja istui pyörätuolissa. Monet vammaiset suuttuivat moisesta, sillä heistä poptähti käyttää vammaisuutta vain ”shokkiefektinä” keikoillaan. Pyörätuolia käyttävien amerikkalaisten edustaja Jesse Billauer muistuttaa, ettei kaikilla ole muuta mahdollisuutta.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Gaga on käyttänyt pyörätuolia esityksissään. Siksi aion kutsua hänet oppimaan lisää niistä 5,6 miljoonasta amerikkalaisesta, jotka elävät pyörätuolissa, Billauer kertoi.

Muutama viikko sitten Lady Gaga haastettiin oikeuteen Japanin luonnonkatastrofin tuhoihin liittyvän rahankeräyksensä takia. Hänen nimittäin väitetään pitäneen itsellään myymistään rannekkeista saadut tulot, ja nyt oikeudessa vaaditaan selvyyttä asiaan. Michiganilainen asianajaja haastoi tähden oikeuteen, koska tämän taustavoimat eivät suostuneet paljastamaan paljonko rannekkeiden tuotosta on todellisuudessa ohjattu Japaniin. Lady Gaga on kiistänyt väitteet rahojen pimittämisestä.