Päätähti jättää huippusuositun televisiosarjan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla suurta menestystä saaneen Glee-televisiosarjan kulisseissa kuohuu, kun sarjan tähti Chord Overstreet sai äskettäin potkut. Overstreetin sopimusta ei enää uusittu toiselle tuotantokaudelle. Nyt myös päätähti jättää sarjan.

Glee on yhdysvaltalainen musikaalia, draamaa ja komediaa yhdistävä televisiosarja, jonka tapahtumat sijoittuvat McKinleyn lukioon Ohiossa. Lahjakasta laulajaa Racheliä sarjassa näyttelevä Lea Michele jättää sarjan kolmannen tuotantokauden lopussa. Myös homoseksuaali Kurtia esittävä Chris Colfer ja koulun suosituinta poikaa Finniä esittävä Cory Monteith jättävät sarjan.

– Me teimme päätöksen yhdessä. Lean ja Chrisin mielestä se oli hyvä idea. He luottavat minuun ja olivat sitä mieltä, että huipulla on hyvä lopettaa, sarjan luoja Ryan Murphy kertoi The Hollywood Reporter -sivustolle.

Sarjan käsikirjoittaja vaatii useita näyttelijöitä poistettavaksi sarjasta, sillä kolmannen tuotantokauden jälkeen suurin osa valmistuu lukiosta.

– Heidät voisi pitää sarjassa vaikka kuusi vuotta, mutta ihmiset alkavat kritisoimaan sarjan epätodellisuutta. Ihmiset tietävät heidän olleen lukion ensimmäisellä luokalla sarjan alkaessa. Täytyy olla realistinen, Murhphy jatkoi.

Vaikka kolmas tuotantokausi tulee olemaan Glee-tähti Lea Michelen viimeinen, Murphyn mukaan hän ei jää varjoon Glee-kuoron kirkkaimpana tähtenä.

– Olen kiinnostunut paljon enemmän Lean roolihahmosta, enkä niinkään Rachelin ja Finnin suhteesta. Hänen haaveensa ja se, miten hän suunnittelee toteuttavansa ne, on mielestäni kiinnostavinta. Ainakin omana viimeisenä lukiovuotenani kyse oli vain siitä.