Peter Andren vanhemmat yrittivät estää kohuliiton

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi erityisesti povipommi Katie Pricen aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre on taistellut avioeron jälkeen katkeran povipommin kanssa monin tavoin.

Peter Andre on paljastanut, että hänen vanhempansa yrittivät estää häntä menemästä naimisiin glamour-malli Pricen kanssa. Peter ei kuitenkaan kuunnellut vanhempiensa varoitusta. Julkkispari oli naimisissa kolme ja puoli vuotta, mutta he erosivat keväällä vuonna 2009. Kun Peteriltä kysyttiin, mikä on paras neuvo mitä hänelle on koskaan kerrottu, hän sanoi ”älä mene naimisiin.”

– Älä mene naimisiin. Vanhempani halusivat kertoa sen minulle ennen kuin teen seen. Se on paras neuvo minkä olen saanut, tai ainakin luulen niin, Peter kertoi Bang Showbiz -julkaisulle.

Peter tähdittää parhaillaan televisiosarjaa Peter Andre: Here 2 Help, jossa hän vastaa brittiläisten kysymyksiin yrittäen auttaa heitä muuttamaan asioita, mihin he eivät ole tyytyväisiä. Peterillä ja Katiellä on kaksi lasta; 6-vuotias Junior ja 4-vuotias Tiaamii.

– Olen sanonut lapsilleni, että rakastakaa äitiänne ja isäänne. Se on parhain neuvo, mitä voin ikinä antaa heille, Peter lisäsi.