Bridget Jones -kaunotar pokasi miljoonien naisten päiväunen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Bridget Jones -roolistaan supertähdeksi aikoinaan noussut Hollywood-tähti Renee Zellweger on ollut viime aikoina poissa kohuotsikoista. Taannoin hänen kerrottiin kuitenkin kuntoilevan vartalonsa pilalle.

Nyt hänen on kerrottu seurustelevan näyttelijäkomistus John Stamosin kanssa. John tunnetaan muun muuassa sarjoista Teho-osasto ja Full House. Oscar-voittaja Renee seurusteli kaksi vuotta Kauhea Kankkunen -elokuvan tähtinäyttelijä Bradley Cooperin kanssa, mutta he erosivat maaliskuussa. Renee ja hänen uusi miesystävänsä on nyt bongattu viettämässä romanttista päivää Kalifornian Disneylandissa.

– Renee ja John näyttivät todella läheisiltä ja onnellisilta. He yrittivät olla herättämättä huomiota, mutta he nauttivat ajastaan, naureskelivat ja tanssivat siirtyessään laitteesta laitteeseen, US Weekly -lehdessä kerrottiin.

42-vuotias Renee on myös seurustellut koomikko Jim Carreyn ja laulaja-kitarista Jack Whiten kanssa. John oli naimisissa näyttelijä Rebecca Romijnin kanssa 10 vuotta, mutta he erosivat vuonna 2004.