James Bond -lentotemppu nolosti pieleen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla esiteltiin ensimmäiset rakettireput jo kymmeniä vuosia sitten, mutta siitä huolimatta teknologia on pysynyt lähinnä James Bond -osaston fiktiona. Nyt amerikkalaisessa televisio-ohjelmassa oli tarkoitus esitellä rakettirepun käytännöllisyyttä, mutta tulos olikin aivan toinen.

San Diegossa majaansa pitävän Fox 5 -televisiokanavan aamulähetyksessä vierailtiin venenäyttelyssä, jossa haastateltavalla oli yllään vedellä toimiva Flyboard-rakettireppu. Miehen oli määrä nousta sen avulla ilmaan, mutta tuloksena olikin raju sukellus pää edellä suoraan meren uumeniin.

James Bond suoriutui aikoinaan tehtävästä hieman paremmin, joskin hänellä oli todennäköisesti vaijerit selässään koko lennon ajan. Tämän nettivideon perusteella rakettireppu ei ole hetkeen tavallisen kaduntallaajan saatavilla.