Planking osoitti taas vaarallisuutensa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toukokuussa kuinka planking-valokuvausilmiö on levinnyt räjähdysmäisesti maailmalla ja aiheuttanut myös ongelmia viranomaisten kanssa. Sittemmin poliisi ja vakuutusyhtiöt ovat varoittaneet ilmiöstä, joka on aiheuttanut jo vakavia loukkaantumisia ja kuolematapauksia.

Nyt tästä on taas saatu oivallinen esimerkki kotioloista, kun nainen yritti poseerata planking-kuvassa tiskipöydän ja uunin välissä. Hän piti kiinni uuninluukun kahvasta. Se kuitenkin aukesi sillä seurauksella, että nainen putosi rajusti kasvoilleen maahan. Katso kuva alta. Useat planking-kuvissa vaarallisissa paikoissa poseeranneet ovat nimittäin menehtyneet muiden muassa pudottuaan kerrostalojen parvekkeilta.

Ilmiössä on tarkoituksena on maata valokuvattavana erikoisissa paikoissa. Sääntöinä on, että kuvattavan tulee poseerata oikosenaan ja ilmeettömänä kädet ja jalat sormia ja varpaita myöden ojennettuina. Innokkaimmat harrastajat ottavat kuvan poseerauksestaan, antavat sille nimen ja julkaisevat verkossa esimerkiksi Facebookiin varta vasten perustetulla sivulla.

Kuva: YouTube

Kuva: Facebook

Kuva: Twitter

Kuva: Facebook

Kuva: Facebook

Kuva: Facebook

Kuva: Facebook

Kuva: Facebook

Kuva: Facebook