Paljaat rinnat kaatoivat Jennifer Lopezin avioliiton?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kerrottiin viime viikolla, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta ilmoitti avioerosta People-lehdelle lähettämällään lehdistötiedotteella.

Monet fanit olivat shokissa erouutisesta, sillä pariskunnan avioliittoa on pidetty yhtenä Hollywoodin tasapainoisimmista liitoista. Tuoreimpien väitteiden mukaan Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn avioliitto kariutui, koska kovassa nosteessa oleva Jennifer suostui mukaan elokuvarooliin, johon sisältyy myös strippaamista.

Marcin väitetään suuttuneen Jenniferille, joka suostui paljastamaan rintansa uudessa elokuvassaan What To Expect When You’re Expecting. Pariskunnan sanottiin ajautuneen pahoihin riitoihin paljastuspäätöksestä, ja ne johtivat pariskunnan eroon.

– Käsikirjoituksessa Jenniferin roolihahmo Holly näyttää elokuvassa rintansa miehelleen vakuuttaakseen, että heidän täytyy adoptoida poikalapsi, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Lopezin stylisti Phillip Bloachin kertoi puolestaan Daily Mail -lehdelle, ettei ero tullut hänelle yllätyksenä. Hän sanoo Marcin olevan hyvin kontrolloiva.

– Alussa Jennifer piti siitä, koska Marc piti hänen puoliaan. Alkuaikoina he olivat molemmat umpirakastuneita toisiinsa, stylisti kertoi.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että 41-vuotias Lopez väsyi latinolaulajamiehensä liialliseen kontrollointiin. Lopez uusi juuri sopimuksensa American Idol -tuomarina, mikä huhujen mukaan ei ollut Marc Anthonyn mieleen. Laulajatähti nähtiin ensimmäisen kerran ilman sormusta tässä kuussa, kun hän tapasi Prinssi Williamin ja Kate Middletonin Bafta-gaalassa Los Angelesissa. Huhut kertovat, että pariskunnan suhde päättyi vain tunteja ennen kuninkaallisen parin tapaamista.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony avioituivat vuonna 2004. Sitä ennen Lopez oli hetken aikaa naimisissa Ojani Noan kanssa, joka on viime aikoina uhannut julkaista Jenniferistä kuvaamansa kotipornovideon. Oikeus on kuitenkin toistaiseksi kieltänyt videon julkaisemisen. Noan jälkeen Lopez oli naimisissa tanssija Chris Juddin kanssa.