Huh, mikä yksityiskeikka! Justin Bieber esiintyy Beckhamien lapsille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on VIP-vieras minne hän meneekin. Nykyisin hänellä on mukanaan näyttävät henkilökohtaiset turvamiehet. Hän on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde ja hänen Twitter-blogillaan on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa.

Justin Bieber aikoo nyt pitää yksityisen keikan David ja Victoria Beckhamin lapsille. 17-vuotias Bieber on sanonut haluavansa yksityisiä jalkapalloharjoituksia futistähti Beckhamilta vastapalveluksi. Hän kertoi myös ottavansa tyttöystävänsä Selena Gomezin mukaansa.

– David kertoi, että minun levyni ovat soineet aina heidän kodissaan. David ja Victoria ovat mahtavia, joten teen keikan mielelläni, Bieber kertoi Closer-lehden haastattelussa.

Beckhamit saivat viikko sitten ensimmäisen tyttärensä Harperin, joka oli odotettu tulokas perheeseen. Beckhamit ovatkin sanoneet, että heidän perheensä on nyt täydellinen saatuaan tyttövauvan. Justin on kuitenkin sitä mieltä, että julkkispariskunta voisi saada vielä yhden lapsen tulevaisuudessa.

– He ovat uskomattomia vanhempia ja tekevät kaikkensa lastensa eteen. En näe mitään estettä siihen, että he saisivat vielä yhden lapsen lisää, Bieber lisäsi.

Selena Gomez on seurustellut jo kuukausien ajan 17-vuotiaan teinitähti Justin Bieberin kanssa. Aluksi julkkispari salasi seurustelunsa, koska Bieberin innokkaat fanit eivät siitä pitäneet. 18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua viimein julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on sittemmin heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.