Karmeat Harry Potter -vauvat vievät yöunet – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime viikolla ensi-iltansa saanut Harry Potter –elokuvasarjan viimeinen osa Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 2 rikkoi ennätyksiä heti avauspäivänään. Mikään elokuva ei ole koskaan aikaisemmin kerännyt yhden vuorokauden aikana yhtä paljon katsojia tai lipputuloja Suomessa.

Supersuositusta Harry Potter -sarjasta on tehty myös videopelejä, teemapuisto ja mitä ihmeellisimpiä fanituotteita. Nyt eBay-nettihuutokaupassa on tullut myyntiin nukkevauvoja, jotka muistuttavat tiettyjä Potter -elokuvien hahmoja. Miltä tuntuisi viettää yönsä esimerkiksi Voldemort-vauvan tai Dobby-vauvan vierellä? Nukkevauvojen hinnat liikkuvat tällä hetkellä 150 – 650 eurossa, mutta huutoaikaa on vielä kolme päivää jäljellä.