Simon Cowell koukkussa nuorentavaan smoothie-juomaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun American Idol -sarjan entinen tuomari ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell palkittiin viime vuonna International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Hänet palkittiin nimittäin työstään Fox Television -kanavalla ja siitä että News Corporation -yhtymä ansaitsi hänen avullaan miljardeja dollareita.

51-vuotias Cowell on huhujen mukaan koukussa nuorentavaan smoothie-juomaan. Cowellin superjuoma sisältää puolukkaa, aroniamarjaa, aroniamehua ja kirsikkaa. Juoma on Cowellille jopa niin tärkeä, että hän pyysi tuoreiden raaka-aineiden kuljetuksen aina sinne paikkaan Yhdysvalloissa, missä hän on tuomaroimassa X Factor -formaatin koe-esiintymisiä.

– Hän on terveyshullu ja haluaa näyttää hyvältä ja huolehtia itsestään. Simon haluaa nykyään vain salaattia ja vihanneksia pukuhuoneeseensa, jottei hän hyökkää suklaarasioiden kimppuun, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Viime vuonna ystävä Amanda Holden sanoi Simonin olevan elämänsä kunnossa tämän alettua juomaan vitamiinipommijuomeja. Hän kertoi Simonin pudottaneen painoa, tämän vartalon timmiytyneen ja myös Simonin iho on alkanut hehkua.

– Joko hän on rakastunut tai kaikki on vitamiinien ja yrttien ansiota! Amanda totesi.

Suorasanainen ja kriittinen tuomari Simon Cowell pääsi taannoin huonomaineiselle listalle Englannissa. Hänet nimettiin maan pelottavimmat julkkikset -listalla. Listan muilla kärkisijoilla komeilivat artisti Amy Winehouse, realitytähti ja povipommi Katie Price ja laulajat Lady Gaga ja Ozzy Osbourne.