Leonardo DiCaprio jätti televisiokaunottaren: ”Äiti ei pitänyt naisesta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Leonardo DiCaprion myrskyisä on-off -suhde huippumalli Bar Rafaeliin päättyi tänä vuonna, mutta molemmat jatkoivat nopeasti elämäänsä eron jälkeen. DiCaprion löysi lohdutusta Gossip Girl -tähti Blake Livelystä, kun taas Rafaeli bongattiin Israelista uuden komistuksen käsipuolesta.

Nyt DiCaprio on huhujen mukaan jättänyt 23-vuotiaan Livelyn, koska näyttelijähurmurin äiti ei pitänyt uudesta miniä-ehdokkaastaan. Digitalspy-sivuston mukaan Lively lensi Italiaan tavatakseen DiCaprion äidin. Leonardon äiti ei kuitenkaan voinut sietää näyttelijäkaunotarta.

– Blake on murtunut. Hän yritti kovasti tehdä vaikutuksen Leon äitiin, mutta tämä ei voinut sietää häntä. Blake oli hermostunut, joten hän puhui paljon, Livelyn läheinen ystävä kertoi Now Magazine -lehden mukaan.

– Äiti sanoi Blaken puhuneen vain itsestään ja Gossip Girl -sarjastaan sekä siitä kuinka hän on Chanel-tuotemerkin malli. Äiti sanoi Leolle, että Blake on itserakas, eikä sovi Leon tyttöystäväksi, ystävä jatkoi.

Leonardon kerrottiin kuunnelleen äidinsä mielipidettä ja ottaneen sen tosissaan. Jos huhut tuoreen näyttelijäpariskunnan erosta pitävät paikkansa, Leonardo on todellinen mammanpoika. Kauniille Livelylle ei varmastikaan tuota hankaluuksia löytää uusi komistus lohduttajakseen.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively tähdittää parhaillaan Green Lantern -elokuvaa. Hän erosi taannoin Gossip Girl -televisiosarjan vastanäyttelijästä Penn Badgleystä kolmen vuoden seurustelun jälkeen.