Paris Hiltonin tähti laskussa? Raivostui kysymyksestä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirineitokainen Paris Hilton erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Cy Waitsista, kun tämä ei halunnut enää elää julkisuuden valokeilassa. Nyt Paris on jo löytänyt itselleen uuden komistuksen Kauhea kankkunen -elokuvan ohjaajasta Todd Phillipsistä.

Nyt Paris Hiltonin kerrotaan raivostuneen toimittajalle, joka vihjasi että neitokaisen suosionsa julkisuudessa olisi hiipunut. ABC-uutiskanavan haastattelija kysyi Parisilta, että voivatko hänen realitysarjansa The World According to Paris vähäiset katsojaluvut johtua tähden suosion laskusta. Tämän jälkeen kysymyksestä suivaantunut Paris Hilton katsoi assistenttiinsa ja poistua haastattelusta.

– Olen ollut tällä alalla jo 15 vuotta ja se on pitkä aika. On tärkeää uudistaa ja kehittää itseään eteenpäin ja luoda uusi projekteja, Paris selitti uudelleenjärjestetyssä haastattelussa.

Paris tähditti ensimmäistä realitysarjaansa The Simple Life vuonna 2003 kollegansa Nicole Richien kanssa. Sen jälkeen hän on näytellyt monissa eri sarjoissa. Paris Hiltonista julkaistiin aikasemmin tänä vuonna mehukas paljastuskirja. Kirjan mukaan Paris Hilton kertoi hankkineensa silikonirinnat jo 14-vuotiaana. Hänen äitinsä vaati kuitenkin poistamaan silikonit saatuaan tietää niistä.