Sisäpiiri paljasti: Jennifer Lopez halusi erota jo viime vuonna – miehellä miljoonavelat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin viime viikolla, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta ilmoitti avioerosta People-lehdelle lähettämällään lehdistötiedotteella.

Sittemmin on paljastunut, että julkkisparin avioliitto oli ollut vaikeuksissa jo kauan ennen kuin he ilmoittivat eroavansa. Jenniferin ystävä on nyt nimittäin paljastanut, että latinolaulajatar oli valmis jättämään miehensä jo viime jouluna.

– Jen sanoi Marcille, että hän haluaa erota. Marc kuitenkin rukoili vaimoaan jäämään. Jen jäi, mutta oli onneton koko ajan, kunnes ei vaan enää jaksanut sitä, ystävä paljasti Star-lehdelle.

Toinen lähde kertoi eilen, että Marc olisi pettänyt vaimoaan lentoemännän kanssa vuonna 2009 ja jäänyt pettämisestä myös kiinni. Pariskunta päätti kuitenkin yrittää jatkaa avioliittoaan ja menivät parisuhdeterapiaan. Myös Marcin yli äyräiden paisuneen rahankäytön on sanottu aiheuttaneen säröjä unelmaparin liittoon, sillä Marc on 3,4 miljoonaan dollarin veroveloissa. Latinotähtien omaisuuden arvioidaan olevan noin 250 miljoona dollaria.

Jennifer oli äskettäin esiintymässä yksityisissä häissä Ukrainassa ja hänen tiedettiin saaneen palkkioksi noin miljoona dollaria. Jennifer esitti lukuisia hittejään öljypohatta Azam Aslamovin pojan häissä, jotka huhujen mukaan maksoivat yli 15 miljoonaa dollaria.

– Oletteko iloisia? Minä olen iloinen, koska saan olla täällä teidän kanssanne, Jenniferin tiedettiin sanoneen häiden esiintymislavalla.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony avioituivat vuonna 2004. Sitä ennen Lopez oli hetken aikaa naimisissa Ojani Noan kanssa, joka on viime aikoina uhannut julkaista Jenniferistä kuvaamansa kotipornovideon. Oikeus on kuitenkin toistaiseksi kieltänyt videon julkaisemisen. Noan jälkeen Lopez oli naimisissa tanssija Chris Juddin kanssa.