Jennifer Lopezin aviomies kellisti lentoemännän sänkyyn?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kerrottiin viime viikolla, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta ilmoitti avioerosta People-lehdelle lähettämällään lehdistötiedotteella.

Unelmaparin avioliiton särkyminen on ollut nyt median puheenaiheena. Marc Anthonyn sanottiin olleen liian mustasukkainen seksikkäästä vaimostaan ja Jenniferin taas sanottiin olleen kyllästynyt latinolaulajamiehensä jatkuvaan kontrollointiin. Nyt lähde väittää US Weekly -lehdessä, että Marc Anthony olisi pettänyt vaimoaan vuonna 2009 lentoemännän kanssa.

– Marc ja Jennifer olivat jo eron partaalla, kun Marc jäi kiinni pettämisestä. Marc kuitenkin rukoili vaimoaan jäämään ja he kävivät parisuhdeterapeutilla. Jennifer rakasti Marcia niin paljon, lähde paljasti.

Vaikka pariskunta yritti jatkaa avioliittoaan ja selvitä pettämisestä, Jenniferin nousujohteinen ura ja seksisymbolin maine kasvattivat muurin parin välille, eivätkä he enää pystyneet kiipeämään muurin ylitse. Marcin kontrolloiva luonne meni myös liiallisuuksiin, kun hän alkoi käskemään mitä Jennifer sai pukea päälleen.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony avioituivat vuonna 2004. Sitä ennen Lopez oli hetken aikaa naimisissa Ojani Noan kanssa, joka on viime aikoina uhannut julkaista Jenniferistä kuvaamansa kotipornovideon. Oikeus on kuitenkin toistaiseksi kieltänyt videon julkaisemisen. Noan jälkeen Lopez oli naimisissa tanssija Chris Juddin kanssa.