Scarlett Johansson pokasi näyttelijäkomistuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat taannoin ulkoisesti varsin sopuisissa merkeissä. Eron jälkeen Johansson on nähty toinen toistaan upeammissa kuvissa. Johansson kiinnitettiin äskettäin samppanjamerkki Moet & Chandonin mainoskasvoksi.

Scarlett Johansson heilasteli äskettäin noin kolme kuukautta 51-vuotiaan näyttelijä Sean Pennin kanssa erottuaan aviomiehestään. Nyt Scarlettin on huhuttu deittailevan The Hangover -näyttelijäkomistus Justin Barthan kanssa. Scarlett oli katsomassa Justinin näytelmää All New People New Yorkissa, jonka jälkeen Scarlett liittyi Justinin ja muun näyttelijäkaartin seuraan ravintolaan.

– Pöydässä oli noin 15 ihmistä, mutta Scarlett ja Justin puhuivat vain toisilleen. He eivät saaneet silmiään irti toisistaan ja näyttivät flirttailevan, silminnäkijä kertoi New York Post -lehdelle.

Justin Bartha seurusteli vaatesuunnittelija Ashley Olsenin kanssa kaksi vuotta, mutta pari erosi keväällä. Scarlettin ex-mies Ryan Reynolds deittailee huhujen mukaan tällä hetkellä näyttelijä Charlize Theronia.

Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat olleet yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelivät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskottiin alkaneen jo kuvauksista.