Jennifer Lopezille Idol-pestistä 23 miljoonaa – aviomies vararikossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin äskettäin, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta ilmoitti avioerosta People-lehdelle lähettämällään lehdistötiedotteella. Sittemmin selvisi liiton olleen vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Jennifer Lopez esiintyi American Idol -kykyjenetsintäohjelman 10. tuotantokauden tuomarina ja nyt ohjelman takana olevat isot kihot haluavat latinotähden jatkavan tuomarointia hinnalla millä hyvänsä. Edellisen tuotantokauden pestistään Lopezin kerrottiin tienanneen noin yhdeksän miljoonaa dollaria.

The Sun -lehden mukaan Lopezille tarjotaan nyt sama summa, minkä edellinen Idol-tuomari Simon Cowell sai taannoin, eli 23 miljoonaa euroa. Latinotähti kertoi kuitenkin olevansa vielä epävarma, haluaako hän jatkaa pestiään Idol-tuomarina.

– En tiedä vielä. Onneksi minua ei olla pakotettu tekemään päätöstä, vaan saan miettiä sitä rauhassa. Rakastin tuomarointipestiäni, mutta elämäni on tällä hetkellä todella hektistä, Jennifer kertoi The Sun -lehdelle.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony avioituivat vuonna 2004. Sitä ennen Lopez oli hetken aikaa naimisissa Ojani Noan kanssa, joka on viime aikoina uhannut julkaista Jenniferistä kuvaamansa kotipornovideon. Oikeus on kuitenkin toistaiseksi kieltänyt videon julkaisemisen. Noan jälkeen Lopez oli naimisissa tanssija Chris Juddin kanssa.