Joshua Jackson kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalais-yhdysvaltalainen näyttelijäkomistus Joshua Jackson tunnetaan parhaiten Pacey Witterin roolistaan huippusuositussa Dawson’s Creek -nuortensarjassa sekä Peter Bishopin roolistaan televisiosarjassa Fringe – rajamailla.

Joshua Jackson on kuitenkin esiintynyt lukuisissa muissakin rooleissa televisiossa ja elokuvissa. E! Online -julkaisun mukaan 32-vuotias näyttelijäkomistus sai viime viikolla allergisen reaktion, minkä vuoksi hänet kiidätettiin sairaalaan.

– Joshua sai allergisen reaktion, ei sen kummempaa. Hän on hyvässä kunnossa, Jacksonin edustaja kertoi E! Onlinelle.

Joshuan sairaalareissusta ei kerrottu yksityiskohtia, mutta näyttelijän fanit voivat huokaista helpotuksesta. Tähti nimittäin pääsi sairaalasta heti samaisena päivänä. Joshuan malli- ja näyttelijätyttöystävä Diane Kruger nähtiin poistumassa sairaalasta yhdessä Joshuan kanssa.