Rihanna valittiin vuoden naiseksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna on kiertänyt viime aikoina tiiviisti maailmaa Loud-kiertueensa merkeissä. Hänellä on kuitenkin ollut aikaa ennen konserttejaan myös tavata ja hengailla hänen ihailijoidensa kanssa.

Nyt Italian Vogue-lehti on valinnut popparin vuoden naiseksi. Rihanna sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Myös vastoinkäymisten voittaminen yksityiselämässään nosti Rihannan vuoden naiseksi.

– Rihanna on itsenäinen ja energinen. Hän on taistelija ja luonut ovelasti uransa seksistisen ja kiihottavan sävyiseksi, lehti kirjoitti.

Lehti kehui Rihannan vahvan luonteen työntäneen häntä eteenpäin urallaan. Lehti kehui myös Rihannan taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä. Lisäksi laulaja auttaa leukemiaa sairastavaa faniaan Jasmina Anemaa löytämään sopivan luuytimen luovuttajan.

Taannoin Rihanna paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen. Rihanna esiintyy On The Beach -konsertissa Suomessa Hietaniemen rannalla 15. elokuuta.