Amy Winehouse julkaisee vaatemalliston haudan takaa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittipoppari Amy Winehouse saatettiin tiistaina haudan lepoon. Äskettäin myös  selvisi, että Amy Winehouse uskoi kuolevansa 27-vuotiaana. Lukuisat menestyneet musiikkitähdet, kuten Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain ja Janis Joplin, kuolivat 27-vuoden iässä.

Nyt menehtyneen Winehousen on uutisoitu julkaisevan vaatemalliston. Winehouse ehti suunnitella useita vaatteita ennen kuolemaansa. Winehouse on aiemmin julkaissut kaksi vaatemallistoa muotifirma Fred Perrylle. Kuolemansa jälkeen kaikki Winehousen mallistot myytiin loppuun Fred Perry -yhtiön nettisivuilta.

Laulajatähti kertoi ennen kuolemaansa Harpers Bazaar -lehdelle, että hän on suunnitellut useita vaatteita. Vaatteet suunniteltiin julkaistavaksi vuonna 2012. Vaatemalliston toimihenkilöt eivät ole vielä päättäneet, aikovatko he julkaista kyseiset mallit. He haluavat antaa Winehousen perheelle ja läheisille vielä suruaikaa.

– Kaikki on vielä auki. Meidän täytyy keskustella asiasta Amyn perheen ja taustajoukkojen kanssa, tiedottaja kertoi Daily Mail -lehdelle.

Foden kertoi Amyn olleen hyvin antelias. Hän sanoi laulajan maksaneen myös ystäviensä huumeannokset, jotta he voisivat kaikki olla yhdessä pilvessä. Kokaiini, heroiini ja kannabis olivat yleisimpiä Amyn käyttämiä huumeita. Hän sanoi Amyn huumeidenkäytön olleen rajua, sillä tähti pystyi vetämään huumeita isoja annoksia kerralla. Ystävän mukaan Amy kuitenkin tiesi omat rajansa.