Demi Lovato myöntää: ”Olin surkea roolimalli”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

18-vuotias teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti ilmeisesti myös tulosta. Hän on myös kertonut avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan.

Nyt takaisin parrasvaloihin palannut teinitähti myönsi olleensa surkea roolimalli. Lovato keskeytti viime vuonna kiertueensa The Jonas Brothers -yhtyeen kanssa kirjautuakseen vieroitushoitoon kolmeksi kuukaudeksi. Hän sanoi hakeutuneensa hoitoon syömishäiriöiden ja itsetuhoisten ajatuksien takia. Disneyn Camp Rock -elokuvista kuuluisuuteen singahtanut Lovato kertoi huolestuneen siitä, kun nuoret tytöt sanoivat pitävänsä häntä inspiraationa.

– Lapset sanoivat minulle aina, että olen heidän roolimallinsa. Minun olisi tehnyt mieli ravistaa heitä ja sanoa, että älkää pitäkö minua sellaisena. Tiesin itse ettei elämäni oikeasti ollut hohdokasta, Lovato kertoi Exposay-julkaisun mukaan.

Teinitähti sanoi kuitenkin olevansa nyt valmis roolimalliksi. Hän uskoi ongelmiensa selvittämisen jälkeen olevansa ihminen, jota nuoremmat voivat katsoa ihailevasti.

– Tunnen viimein olevani inspiraatio ihmisille ja voin olla ylpeä siitä. Uskallan puhua avoimesti ongelmistani ja toivon, että se auttaa joitakin ihmisiä omien ongelmiensa selvittämisessä, Lovato jatkoi.

Demi Lovato tuli tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvasta Jonas Brothers -yhtyeen kanssa. Lovato tunnettiin myös Selena Gomezin parhaana ystävänä, mutta ystävyys on sittemmin viilentynyt naistähtien luodessa omia uriaan. Äskettäin Demin uutisoitiin seurustelleen 36-vuotiaan näyttelijäkomistus Ryan Philippen kanssa. Teinitähden kerrottiin kuitenkin jättäneen tämän, koska hän kuuli Philippen tulevan isäksi kolmannen kerran.