Tutkimus: Miehet inhoavat teinityttöjen päiväunta – myös Lady Gaga laskussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde ja hänen Twitter-blogillaan on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa. Näiden lukujen valossa Bieber on ylivoimaisesti maailman tämän hetken suosituin teinitähti.

Justin Bieberin valtavaa suosiota ja teinityttöjen ihastumisaaltoa on kutsuttu Bieber-kuumeeksi. Kaikkiin ei kuitenkaan Bieber-kuume ole tarttunut. Askmen-sivuston jokavuotisessa tutkimuksessa nimittäin selvisi, että miehet eivät enää siedä Justin Bieberiä. Tutkimuksessa oli mukana peräti 70.000 miestä, joista 47 prosenttia kertoivat olevansa kyllästyneitä teinitähteen.

Tutkimustuloksissa ilmeni myös muita julkimoita, jotka inhottavat miehiä. 29 prosenttia ilmoitti saaneensa tarpeekseen myös megatähti Lady Gagasta. Myös televisiotähti Charlie Sheen keräsi 20 prosenttia miesten inhokkiäänistä. Listan muita julkimoinhokkeja olivat muun muuassa Kim Kardashian, Lindsay Lohan ja Barack Obama.

Justin Bieber julkaisi taannoin naisten Someday-tuoksunsa, joka tuotti kuukaudessa yli kolme miljoonaa dollaria. Justin Bieber seurustelee kollegansa Selena Gomezin kanssa. Aluksi julkkispari salasi seurustelunsa, koska Bieberin innokkaat fanit eivät siitä pitäneet. 18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua viimein julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on sittemmin heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.