Supertähti paljasti: ”Minulla on maailman pienin penis!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman halutuimpiin kaunottariin lukeutuvan tennistähti Anna Kournikovan kanssa jo vuosien ajan seurustellun latinopoppari Enrique Iglesias paljasti viime viikolla, ettei hän ole aina ollut naisten päiväuni. Nyt mies avautui vielä peniksensä koosta.

Äskettäin Iglesiasille tarjottiin miljoona dollaria siitä että hän olisi esiintynyt pienikokoisten kondomien mainoskasvona. Nyt hän on yllättänyt faninsa paljastamalla, että hänen peniksensä ei ole koolla pilattu. Enrique kertoi asiasta konsertissaan Melbournessa, Australiassa.

– Mitä espanjalaisella ulkonäöllä on tekemistä peniksen koon kanssa? Ehkä minulla on espanjalainen ulkonäkö, mutta minulla on myös maailman pienin penis. Ja olen tosissani, Enrique Iglesias kertoi.

– Monet ystävistäni menettivät poikuutensa prostituoiduille, eikä siinä ole mitään pahaa. He joutuivat kuitenkin maksamaan siitä. Minä halusin odottaa oikeaa tyttöä, ja odotin 25-vuotiaaksi.

Iglesias on julkaissut yhdeksän albumia ja on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista latinalaisamerikkalaisista artisteista. Teini-ikäisenä hänen ympärillään ei kuitenkaan pyörinyt naisia, mutta kuuluisuus muutti sydämiätykyttävän popparin naisia puoleensa vetäväksi magneetiksi. Monet tytöt ovat kiinnostuneita pitämään hauskaa kuuluisan miehen kanssa.

– Jos tulee kuuluisaksi laulajaksi tai näyttelijäksi, tai muuten vain kuuluisaksi, se auttaa paljon. Naiset eivät välttämättä halua mennä naimisiin kuuluisuuden kanssa, mutta ainakin he pitävät hauskanpidosta heidän kanssaan, latinotähti lisäsi.

Enrique Iglesiasin kerrottiin aiemmin kosineen Kournikovaa useaan kertaan, mutta neitokainen vastasi kosintaan joka kerta kieltävästi. Sunnuntaisen esiintymisen perusteella kihlaus on nyt kuitenkin totta. Pariskunta tapasi toisensa jo vuonna 2001, kun Anna Kournikova oli tähdittämässä Enriquen Escape-kappaleen musiikkivideota. Pariskunta asuu nykyisin Miamin Sunset Islandilla.