Hurja takaa-ajo tallentui videolle – nainen yritti turhaan pakoon

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmasta löytyy edelleen ihmisiä, jotka pyrkivät karkuun aiheutettuaan jonkin onnettomuuden. Yleensä syynä on pelko kiinnijäämisestä tai säikähtäminen onnettomuuden seurauksista. Tälläinen tapaus on nyt saatu tallennettua Britanniassa alusta saakka videolle.

Videokoosteessa punainen auto lähtee ohittamaan edellä ajanutta autoa väärässä paikassa, ja samalla kuljettaja ajoi suojatietä ylittäneen miehen päälle. Videossa nähdään kuinka mies lentää iskun voimasta maahan, mutta nainen jatkaa kylmänviileästi matkaansa.

Takana ajaneet miehet kuvasivat koko automatkan videolle, joten myös yliajo tallentui nauhalle. Toinen miehistä jäi auttamaan loukkaantunutta miestä, kun taas toinen lähti ajamaan kovaa vauhtia yliajajan perään. Lopulta kiinni jäänyt nainen kiisti yliajon, mutta videotodiste kertoi toista.