Pippa Middletonista televisiotähti: ”Hulluna Pippaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte “Pippa” Middleton. Kaunotar onkin nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Nyt InStyle-sivusto mukaan Pippa Middletonista tehdään TV-ohjelma. TLC-televisiokanavalla julkaistavassa Crazy About Pippa -ohjelmassa kuvataan Britannian halutuimman poikamiestytön elämää. Supersuosittu Pippa päästää kamerat kuvaamaan hänen arkeaan ja työntekoaan.

Taannoin kuninkaallisten häiden jälkeen lehdet povasivat uutta kuninkaallista paria Prinssi Harrystä ja Pipasta. Mediassa uutisoitiinkin Harryn flirttailleen näkyvästi veljensä vaimon säihkyvälle siskolle. Äskettäin Harryn kerrottiin kutsuneen Pippaa seksikkääksi tammaksi.

27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Tunninkestävä Pippa-spesiaali julkaistaan TLC-televisiokanavalla syyskuussa.