Selena Gomezista varttui todellinen mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias poptähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa supersuositun poikaystävänsä merkeissä. Neitokaisen omakin ura on kuitenkin varsinainen menestystarina, sillä laulajan ja näyttelijän ura on viime aikoina laajentunut myös malliuraksi.

Nyt malliurasta on saatu konkreettinen esimerkki, kun Selena Gomez nähdään parhaillaan poseeraamassa Elle-lehden Meksikon version kannessa ja sisäsivuilla. Upeiden mallikuvien perusteella ei heti uskoisi, että vielä pari vuotta sitten Selena oli lapsenkasvoinen tähdenalku.

Selena Gomez on parhaillaan aloittelemassa kiertuettaan Floridan Boca Ratonista. Viime viikolla hän paljasti, että hän ei ole aina ollut poikien mieleen. Miljoonien teinipoikien päiväuni on paljastanut, ettei hän ollut kouluaikoinaan kovinkaan suosittu poikien keskuudessa. Hänellä ei ollut myöskään tarpeeksi itseluottamusta, jotta olisi uskaltanut mennä kertomaan tunteistaan ihastukselleen.

– Minulla ei ollut koskaan poikaystävää kouluaikoina. Ei koskaan. Se on kaikille varmasti aika outoa aikaa elämässä. Kun ihastuin poikaan, en koskaan kertonut hänelle siitä. Siihen ei vain koskaan löytynyt tarpeeksi itseluottamusta. Koulussa en ollut suosittu. Istuin takana ja minulla oli kaksi ystävää. Kävin suurimman osan koulustani kuvauspaikoilla, Selena Gomez kertoi E! Onlinelle.

Äskettäin julkisuuteen päätyi nuoren tähden bikinikuvia, jotka olivat ilmeisesti peräisin Selenan uuden Monte Carlo -elokuvan kuvauksista. Samoihin aikoihin Selena Gomez ilmoitti joutuneensa lopettamaan nettisurffaamisen verkosta löytyvän ikävän materiaalin takia. Neitokainen ei halua törmätä tappouhkauksiin verkossa.

– Se on outoa, todella outoa, mutta en kiinnitä siihen huomiota. Yritän elää elämääni mahdollisimman normaalisti. En halua kiinnittää huomiotani siihen mitä maailmalla minusta puhutaan. En lue lehtiä ja yritän olla käyttämättä internetiä, mutta sitä ei voi kokonaan välttää, Selena Gomez kertoi Scotland’s Daily Record -lehdelle.