50 Centin uusi levy jäissä: ”Levy-yhtiö on aivan pe**eestä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent oli aiemmin tänään otsikoissa paljastettuaan mikä on hänen mielestään ökyrikkaana olemisen paras puoli. Kymmeniä miljoonia tienaavan tähden ura ei ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa kunnossa, sillä hän on ajautunut kahnauksiin levy-yhtiön kanssa.

Aikaisemmin tällä viikolla 50 Centin levy-yhtiö veti nimittäin räppärin tulevan uuden levyn pois julkaisusta. Black Magic -albumi olisi räppärin kahdeksas albumi, mutta nyt sen tulevaisuus on vaakalaudalla. Yhtiö ei nimittäin suostunut julkaista albumia. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan.

– En voi uskoa etten voi julkaista uutta albumiani. Intescope on aivan p**seestä tällä hetkellä. Olen pahoillani kaikkien fanieni puolesta, 50 Cent kirjoitti Twitter blogissaan.

50 Cent näytteli vuonna 2008 näyttelijäkonkareiden Robert De Niron ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Righteous Kill. Hän sanoi kolmikon ystävystyneen elokuvan kuvauksissa. Räppäri kertoi nauttivansa heidän kanssaan hengaamisesta, sillä hän sanoi jäävänsä huomiossa ”kolmanneksi pyöräksi”.

– On mielenkiintoista hengailla De Niron ja Pacinon kanssa. He saavat paljon enemmän huomiota kuin minä, joten olen kuin kolmas pyörä. Saan mahdollisuuden olla tavallinen jätkä heidän rinnallaan, 50 Cent kertoi omgwire-sivuston mukaan.

Kerroimme taannoin kuinka hiphop-tähti 50 Centin ökykartanosta löydettiin murtovarkaita. Sen jäljeen Fifty pani kartanon myyntiin. Sisäkuvien perusteella talo voisi hyvinkin olla luksushotelli tai kongressikeskus.

Uusimmat