Miley Cyrus savuavan kuumana bikineissä – kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailman tähtiä kuvataan nykyisin ahkerasti bikineissä, kun paparazzit ovat valloittaneet julkkistähtien suosikkirannat. Niinpä viihdelehdissä nähdään päivittäin julkkiskaunottaria paljastavissa bikinikuvissa. Tällä kertaa tähtäimiin on osunut teinipoppari Miley Cyrus.

Nyt Miley Cyrus kuvattiin sauhuttelemassa bikineissä järven rannalla Michiganissa. Megatähti oli viettämässä romanttista viikonloppua aussipoikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta ajeli myös vesiskootterilla ja näytti silminnähden rakastuneilta. Liam ei pystynyt pitämään näppejään irti sauhuttelevasta tyttöystävästään.

18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on jo 15-vuotiaasta saakka julkaissut verkossa omia paljastuskuviaan. Etenkin vuonna 2010 julkaistun Can’t Be Tamed -albuminsa jälkeen teinitähti on saanut paljon kritiikkiä vähäpukeisesta ja huomiota herättävästä pukeutumistyylistään.

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.

Uusimmat