Anne Hathaway halusi olla sinkku – poikaystävä pilasi suunnitelman

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Lahjakas näyttelijä esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Nyt Anne Hathaway on kertonut halunneensa olla sinkku, mutta hänen poikaystävänsä Adam Shulman pilasi kuitenkin suunnitelman. Näyttelijä erosi entisestä poikaystävästään Raffaello Follieristä vuonna 2008. Italialainen kiinteistönvälittäjä Follieri joutui neljäksi vuodeksi vankilaan varastettuaan sijoittajiltaan miljoonia dollareita. Hathaway oli suunnitellut eron jälkeen viettävänsä aikaa yksin ja elävänsä sinkkuna.

– Olen niin rakastunut. Adam todellakin pilasi suunnitelmani, sillä odotin viettäväni aikaa yksin. Sitten minä hölmö menen ja rakastun! Hathaway kertoi exposay-sivuston mukaan.

Anne Hathaway nähtiin keväällä Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Hän on urallaan tähdittänyt pääosia muiden muassa leffoissa Paholainen pukeutuu Pradaan sekä Rachel Getting Married.

Uusimmat