Demi Lovato: ”Tanssijan pahoinpitely oli käännekohta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti ilmeisesti myös tulosta. Laulaja on kertonut avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan.

Demi Lovato oli viime syksynä otsikoissa lyötyään omaa taustatanssijaansa. Tilanne oli kuitenkin ollut tulehtunut jo useita kuukausia ennen sitä. Nyt tilanne on jo parempi.

– Käyttäydyin täysin asiattomasti koko viime kesän ajan. Minulla oli paha asenneongelma ja olin kuin kiittämätön kakara. Minusta tuntui, että tanssijani oli pettänyt minut. Se oli kuitenkin käännekohta. Kun jotain ihmistä lyö lentokoneessa, liika on liikaa. Heti sen jälkeen ymmärsin kaiken, Demi Lovato kertoi Elle-lehden haastattelussa.

Lisäksi Demi kertoi joutuneensa nuorena koulukiusaamisen uhriksi Viime kuussa teinitähti myönsi olleensa surkea roolimalli ja kertoi huolestuneen siitä, kun nuoret tytöt sanoivat pitävänsä häntä inspiraationa. Teinitähti sanoi kuitenkin olevansa nyt valmis roolimalliksi. Hän uskoi ongelmiensa selvittämisen jälkeen olevansa ihminen, jota nuoremmat voivat katsoa ihailevasti.

Demi Lovato tuli tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvasta Jonas Brothers -yhtyeen kanssa. Lovato tunnettiin myös Selena Gomezin parhaana ystävänä, mutta ystävyys on sittemmin viilentynyt naistähtien luodessa omia uriaan. Äskettäin Demin uutisoitiin seurustelleen 36-vuotiaan näyttelijäkomistus Ryan Philippen kanssa. Teinitähden kerrottiin kuitenkin jättäneen tämän, koska hän kuuli Philippen tulevan isäksi kolmannen kerran.

Uusimmat