Teinitähtien rakkaustarina päättyi – miljoonat teinitytöt riemastuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber raivostutti taannoin miljoonat faninsa ryhtyessään seurustelemaan laulajakollegansa Selena Gomezin kanssa. Nyt maailman seuratuimman teiniparin suhteen on kuitenkin uutisoitu päättyneen Bieberin epämääräisten kaveripiirien vuoksi.

17-vuotias kanadalaislaulaja hengailee usein lapsena murtovarkauksista pidätetyn räppäri Sean Kingstonin ja aserikoksista tuomitun räppärin Lil Waynen kanssa. Teinisensaatio teki äskettäin myös yhteistyötä räppäri Chris Brownin kanssa, ja nuori laulaja onkin hengaillut tämän kanssa tiiviisti sen jälkeen. Brown taas pahoinpiteli laulajatyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon vuonna 2009.

– Selena pyysi Justinia ettei hän hengailisi näiden pahojen ihmisten kanssa. Heille tuli iso riita, kun Justin tuli katsomaan tyttöystävänsä keikkaa räppärikamunsa Kingstonin kanssa. Selena ei pitänyt siitä, laulajakaunottaren ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Teiniparin kerrottiin riidelleen kovaäänisesti ja ilmoittaneen pitävänsä taukoa Selenan jatkaessa kiertuetta. Bieberin kerrottiin itkeneen riidan jälkeen ja kertoneen rakastavansa tyttöystäväänsä.

– On vaikea katsoa 17-vuotiasta poikaa itkemässä ja sanomassa, että hän rakastaa Selenaa, ystävä paljasti lehdelle.

19-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot heitettiin sittemmin romukoppaan kuherruskuvien myötä. Nyt fanit ovat iloinneet erosta erityisesti Twitter-mikroblogeissaan.