Rutiköyhä Marc Anthony haluaa Jennifer Lopezin takaisin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin äskettäin, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta ilmoitti avioerosta lehdistötiedotteella. Sittemmin selvisi liiton olleen vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Nyt Anthonyn kerrottiin haikailevan entisen vaimonsa perään ja haluavan palata takaisin yhteen keinolla millä hyvänsä. Anthony yrittää pitkittää avioeroprosessia niin pitkälle kuin mahdollista, sillä hän toivoo laulajavaimonsa Jenniferin muuttavan mielensä.

– Marcin mieliala vaihtelee kokoajan ja hän on vaikea. Välillä hän syyttää Jenniferiä kaikesta tai sitten hän rukoilee ottamaan hänet takaisin. Nyt hän kuitenkin yrittää pitkittää avioeroprosessia toivoen Jenniferin muuttavan mielensä, lähde kertoi US Weekly -lehdelle.

American Idol -kykyjenetsintäohjelman tuomarina esiintyneellä Jenniferillä ei kuitenkaan ole aikomusta palata yhteen latinolaulajamiehensä kanssa. Ystäväpiirin mukaan laulaja on tällä hetkellä onnellinen.

– Jennifer on onnellinen ja hän on rakkauden ympäröimänä. Hänellä ei ole aikomustakaan palata yhteen Marcin kanssa, ystävä paljasti lehdelle.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony avioituivat vuonna 2004. Sitä ennen Lopez oli hetken aikaa naimisissa Ojani Noan kanssa, joka on viime aikoina uhannut julkaista Jenniferistä kuvaamansa kotipornovideon. Oikeus on kuitenkin toistaiseksi kieltänyt videon julkaisemisen. Noan jälkeen Lopez oli naimisissa tanssija Chris Juddin kanssa.

Uusimmat