Komediatähti aikoo presidenttiehdokkaaksi: ”Minne h**vettiin rahamme hävisivät?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen koomikko, näyttelijä ja televisiotuottaja Roseanne Barr aloitti menestyneen uransa stand-up -esityksillä pienillä klubeilla. Hän nousi kuuluisuuteen Roseanne-tilannekomediasarjansa hurjan suosion myötä.

Hittisarjan suosio kesti seitsemän vuotta ja Barr voitti roolistaan Emmy ja Golden Globe -palkinnot. Nyt 58-vuotias Barr on kertonut aikovansa lähteä mukaan Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin. Näyttelijätär ilmoitti olevansa vakavissaan presidenttiehdokkuudesta, sillä hän haluaa ratkaista koko maailman ongelmat.

– Aion hakea Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaaksi. Minun täytyy selvittää kaikki maailman ongelmat. Olen vakavissani, sillä haluan edustaa muun muuassa veronmaksajia. Haluan tuoda esille kysymyksen, joka on ikuinen ongelma Yhdysvalloissa. Minne h**vettiin meidän rahamme hävisivät? Barr kertoi amerikkalaisessa Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

Televisiotähti kertoi keskusteluohjelmassa myös ettei aio osallistua mihinkään nykyisiin poliittisiin puolueisiin, koska ne ovat hänen mielestään surkeita. Hän kertoi luoneensa oman Teaparty-puolueensa.

– Olen keksinyt omat puolueeni. Sen mukaan ei tarvitsisi maksaa veroja ja kaikki lainat ja velat annettaisiin anteeksi. Jos haluaa presidentiksi, niin pitää vain ilmestyä korokkeelle ja pitää hemputin hyvä puhe, Barr jatkoi keskustelua.

Uusimmat