Gavin DeGraw pahoinpiteltiin – joutui sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Gavin DeGraw tuli tunnetuksi muun muuassa hittikappaleellaan Chariot. Hän sai suuren läpimurtonsa kun hänen I Don’t Want To Be -kappaleensa valittiin Tunteet pelissä -televisiosarjan tunnuskappaleeksi.

Nyt suosikkilaulaja on kiidätetty sairaalahoitoon jouduttuaan pahoinpitelyn uhriksi New Yorkissa. Muusikon tiedettiin murtaneen nenänsä huligaanijoukon hyökättyä hänen kimppuunsa kadulla. New Yorkin poliisin edustaja John Grimpel kommentoi tapahtunutta ja kertoi ettei vielä ole selvää hyökkäyksen syistä.

– Gavin DeGraw pahoinpideltiin myöhään sunnuntai-iltana ja kiidätettiin Bellevuen sairaalaan ambulanssilla. Hän on tällä hetkellä tarkkailussa, tähden tiedottaja kertoi lausunnossaan Radar Onlinelle.

DeGrawin kerrottiin kuitenkin olevan vakaassa kunnossa. Laulaja mursi nenänsä ja sai haavoja kasvoihinsa rytäkässä. DeGraw oli vain hetkeä ennen pahoinpitelyä lähtenyt pois kaveriporukansa luota, kun hyökkäys tapahtui.

Uusimmat