Kate Middleton maailman parhaita pukeutujia – Osbourne haukkui pataluhaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britit rakastivat aikoinaan Prinsessa Dianaa erityisesti siksi, että hän oli maanläheinen ihminen, joka tunsi tavallisen kansan. Tuore kuninkaallinen Kate Middleton, eli Herttuatar Catherine, on nyt kuitenkin pannut heti häiden jälkeen vielä paremmaksi käymällä muiden muassa ostoksilla tavallisessa supermarketissa.

Prinssi Williamin tuore vaimo on nyt nimetty Vanity Fair -lehden maailman parhaiten pukeutuvien naisten listalle. Middleton nousi viimeksi listalle vuonna 2008. Nyt hänen pettämätöntä vaatetyyliään on kehuttu muun muuassa siitä, että hän kierrättää jo kerran käytettyjä vaatteitaan eri tilaisuuksissa. Se ei kuitenkaan ole miellyttänyt kaikkia, nimittäin rääväsuinen Kelly Osbourne haukkui Herttuattaren pataluhaksi juuri kierrätyksen vuoksi.

– Anteeksi vain, mutta jos minä olisin herttuatar, niin en käyttäisi kerran päällä ollutta vaatetta uudestaan. Jos minä olisin tuleva Englannin kuningatar ja luopuisin kokonaan yksityisyydestäni, voisin sentään hankkia edes uuden vaatteen joka päivälle, Kelly kommentoi Middletonia Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

Kellyn mielestä vaatteiden kierrättäminen on etikettivirhe. Televisiotähden mielestä Middleton yrittää vain näyttää Britannialle, että hän on normaali ihminen. Jay Leno kysyi Osbournelta, heittäisikö tämä alushousutkin pois yhden käyttökerran jälkeen. Osbourne sanoi heittävänsä, jos hänellä olisi siihen varaa. Hän myös kiitti Lenoa hyvästä ideasta.

Vanity Fairin maailman parhaiten pukeutuvien naisten listalle nimettiin muun muuassa näyttelijät Carey Mulligan ja Tilda Swinton. Myös Monacon Prinsessa Charlene nimettiin listalle. Miehien parhaiten pukeutuvien listalla kärjessä komeilivat laulaja Justin Timberlake ja irkkunäyttelijä Colin Farrell.

Uusimmat