Menestys ajoi Avatar-päätähden hermoromahduksen partaalle: ”En jaksanut enää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi raketin lailla noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Taannoin tumma elokuvakaunotar kihlautui miesystävänsä Keith Brittonin kanssa ja sai sopimuksen Calvin Kleinin mainoskasvoksi.

Nyt näyttelijäkaunotar on paljastanut yksityiskohtia elämästään Avatar-elokuvan suosion jälkeen. Hän kertoi rumban ajaneen hänet hermoromahduksen partaalle. Myös Star Trek -elokuvista tuttu Saldana näytteli James Cameronin ohjaamassa Avatar-elokuvassa sinistä fantasiahahmoa Neytiriä.

– Avatarin jälkeinen vuosi oli yhtä tunnetilojen hullunmyllyä. Matkustin ympäri maailmaa ja heräsin eri aikavyöhykkeiltä. Kehoni väsyi, eikä yksinkertaisesti jaksanut enää, Saldana kertoi Latina-lehdelle.

Näyttelijä kertoi kerran romahtaneensa täysin hotellihuoneessaan. Hän kertoi ettei pystynyt pitämään enää silmiään auki väsymyksen takia ja itkeneensä vuolaasti. Sen jälkeen hän nukkui pitkään pois univelkojaan.

– En pysynyt enää hereillä. Nukuin varmaan koko kuukauden putkeen. Onneksi perheeni oli tukenani, sillä en olisi pärjännyt ilman heitä, suursuosion saavuttanut naistähti kertoi.

32-vuotias Zoe Saldana ja 33-vuotiaan Keith Britton ovat seurustelleet jo kymmenen vuoden ajan. Näyttelijäkaunotar on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta, joten kihlautumisestakaan lienee turha odottaa parin virallista tiedotetta. Parhaillaan Zoe Saldana nähdään elokuvassa The Losers, jonka ensi-iltaa juhlittiin Hollywoodissa heinäkuussa. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla Death At A Funeral -elokuvassa, jossa hänen vastanäyttelijänään toimii James Marsden. Lisäksi hänen kerrotaan olevan mukana myös Star Trek -leffan jatko-osassa.

Uusimmat