Seksikkäimmät bikinijulkkikset listattiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkiskaunottaret ja näyttelijät ovat järjestäneet tänä kesänä varsinaisia bikininäytöksiä hiekkarannoilla ja hotellien uima-altailla. Papazzien ykköskohteita ovatkit olleet vähäpukeiset ja vesileikeistä nauttivat julkimot.

Nyt Popsugar-sivusto sijoitti vuoden seksikkäimmät 2011 bikinikaunottaret ranking-listalle. Seksikkäimmäksi bikinipimuksi valittiin entinen Bond-kaunotar Halle Berry. Muita listalle sijoittuneita olivat muun muuassa supermallit Bar Refaeli ja Alessandra Ambrosio, latinotähti Shakira ja Twilight-kaunottaret Kristen Stewart ja Ashley Greene.

Halle Berry joutui viime kuussa vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Mies saatiin kuitenkin kiinni ja pidätettiin. Halle Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry tapasivat toisensa vuonna 2005, mutta he erosivat keväällä 2010. Berry synnytti parille Nahla-nimisen tyttölapsen vuonna 2008, nyt Aubry vaatii lapsen yhteishuoltajuutta ja virallista vahvistusta isyydelleen. Viime aikoina eroriita on kärjistynyt, kun vanhemmat ovat ajautuneet riitaan jopa lapsen ihonväristä. Berryn mukaan lapsi on musta ja Aubryn mukaan valkoinen.

Uusimmat