Kate Mossin kotiin miljoonan euron kuntosali

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Kate Moss poseerasi äskettäin tapansa mukaisesti täysin alastomana Brasilian Vogue-lehden kuvissa. Moss asteli taannoin catwalkin lisäksi myös alttarille, kun hän avioitui elokuun alussa rokkarimiehensä Jamie Hincen kanssa.

Menestynyt supermalli asuu yli seitsemän miljoonan arvoisessa kiinteistössä Lontoossa tuoreen aviomiehensä ja kahdeksanvuotiaan tyttärensä Lilan kanssa. Nyt Moss aikoo kunnostaa hulppeaa huvilaansa peräti kolmella miljoonalla. Hän rakennuttaa muun muuassa kotinsa kellarikerrokseen miljoonan euron kuntosalin, josta löytyy esimerkiksi höyrysauna. Kotiin asennetaan myös jättimäinen satelliittiantenni katolle ja kiinteistöä valvovat kahdeksan valvontakameraa.

Mossin naapurit eivät kuitenkaan ole innoissaan kaunottaren uudistusideasta. Heidän mielestään 1800-luvulla rakennetun kartanon uudistus olisi häväistys sen arvokkuudelle. Kartanon omisti ennen runoilija Samuel Taylor-Coleridge ja kirjailija J.B Priestly.

– Kate asuu arvokkaassa kodissa, jossa on asunut myös kirjailija J.B Priestly. Mauton kuntosali ja jättimäinen satelliittiantenni katolla ovat mielestäni häväistys vanhalle, rönsyilevälle, mutta kauniille talolle. Myös huippuluokan valvontakamerat ovat naurettavat, eräs naapuri valitti Daily Mirror -lehdelle.

Katherine “Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.

Uusimmat