Täydelliset naiset -tähti: ”En palaa viimeiselle tuotantokaudelle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Golden Globe – ja Emmy -palkinnoilla palkittu yhdysvaltalainen suursuosion saavuttanut televisiosarja Täydelliset naiset, on yksi maailman suosituimpia sarjoja. Hittisarjan loi Tyttökullat -sarjaakin käsikirjoittanut Marc Cherry, joka ilmoitti äskettäin kahdeksannen tuotantokauden jäävän hittisarjan viimeiseksi.

Nyt sarjassa ilkeää miestennielijää Edieta näytellyt Nicollette Sheridan kertoi, ettei hänen roolihahmonsa palaa enää viimeiselle tuotantokaudelle. Sheridanin roolihahmo tapettiin ulos sarjasta viidennen tuotantokauden lopussa sähköiskulla. Sarjan luoja Marc Cherry vihjasi äskettäin, että hän haluaisi näyttää tv-katsojille sarjasta lähteneitä hahmoja vielä kerran viimeisessä tuotantokaudessa. Sheridan kuitenkin sanoi, ettei hänen haamuaan tulla näkemään.

– Rakastin näytellä Edieta. Minulla oli niin hauskaa näytellessäni häntä, mutta he tappoivat hänet. Hän on kuollut, Sheridan kertoi The Today -keskusteluohjelmassa.

Sheridan syytti taannoin sarjan luojaa Cherryä syrjinnästä ja tarkoituksellisesti aiheutetuista henkisistä paineista. Katkera näyttelijä nostikin Cherryä vastaan oikeussyytteen sopimusrikkomuksesta ja fyysisestä pahoinpitelystä. Myöhemmin 47-vuotias näyttelijäkaunotar kuitenkin poisti pahoinpitelysyytteen listaltaan.

Cherry myönsi koko Täydelliset naiset -sarjan näyttelijöiden olleen shokissa uutisen jälkeen. Hän kuitenkin selitti lopettamispäätöstä sillä, ettei halua kirjoittajana toistaa jo nähtyjä asioita. Hän halusi lopettaa sarjan vielä, kun se oli huipulla eikä ollut menettänyt hohtoaan.

Uusimmat