Uskomaton baseball-video hämmentää: ”Pakko olla huijausta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni on varmasti kokeillut pesäpallossa, miltä tuntuu lyödä ohi pallosta. Myös samansukuisessa baseball-urheilulajissa ajoitus on tärkeä, mikäli haluaa saavuttaa tuloksia. Nyt verkossa pyörii video uskomattoman tarkasta baseball-lyöjästä.

Sulavaliikkeinen mies saa nimittäin videossa syötön kaveriltaan ja lyö pallon tarkasti edessään olevaan verkkomaaliin. Kaverukset olivat rakentaneet baseball-kentälle neljä verkkomaalia, joista pallo kimpoaa uskomattoman tarkasti juuri sinne minne pitääkin – useiden verkkojen kautta takaisin lyöjälle.

Lopulta loistava lyöjä pyysi kaveriaan syöttämään toisenkin pallon ja sulavaliikkeinen lyöntiharjoittelu jatkui virheettömästi. Videota voi helposti pitää liian näyttävänä ollakseen totta.

Uusimmat