Glee-tähti: ”Lindsay Lohan on surullinen esimerkki”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun Glee-televisiosarjan kaunottaren Dianna Agronin ura kiitää kovaa vauhtia ylöspäin. I Am Number Four -elokuvassakin näyttelevä tähti poseerasi äskettäin GQ-lehdelle rohkeissa kuvissa, mikä aiheutti närää lasten vanhempien järjestössä.

Nyt uudella ja seksikkäällä hiustyylillä ihastuttanut kaunotar poseeraa uusimman Cosmopolitan-lehden kansityttönä. Hän kertoi lehdelle ettei aio avautua yksityiselämänsä saloista, koska hänen mielestään Lindsay Lohan on näyttänyt malliesimerkkiä sen seurauksista.

– On todella surullista katsoa esimerkiksi Lindsay Lohania. Hän on upea näyttelijä, mutta oiva ja konkreettinen esimerkki siitä mitä tapahtuu, jos kertoo kaiken yksityiselämästään, Agron kertoi haastattelussaan lehdelle.

Cosmopolitan-lehti kehui Agron olleen haastattelussa seksikkäännäköinen, mutta erittäin fiksu. Lehti kirjoittikin sen olevan lyömätön yhdistelmä.

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin päihdesekoilut ajoivat tähden taannoin vankilaan asti, mutta se ei hidastanut seurapiirikaunottaren railakasta elämäntyyliä. Tähden perhe yrittää parhaansa mukaan auttaa ongelmaista Lindsayta selvittämään ongelmansa. Lindsayn toikkaroidessa Hiltonin sisarusten kanssa klubeilla, hänen 17-vuotias Ali-siskonsa solmi huikean sopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa.

Uusimmat