Popkaunotar kauhistelee Rihannan seksikkyyttä: ”Nyt on menty liian pitkälle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Legendaarisen Spice Girls -yhtyeen Melanie Chisholm tunnetaan myös nimellä Mel C. Hän on menestynyt parhaiten Spice Girlseistä soolouralle siirtyneistä laulajista. Laulajatähti tunnettiin yhtyeen kulta-aikoina myös lempinimellä Sporty Spice, koska hän pukeutui urheiluvaatteisiin ja kuntoili paljon.

Nyt katkera Mel C on kauhistellut megatähti Rihannaa tämän seksikkäiden musiikkivideoidensa ja lavaesiintymisiensä vuoksi. Englantilainen laulajatähti kertoi olevansa todella huolissaan siitä, että musiikkibisnes kasvattaa epäsoveliaita mielikuvia etenkin nuorille musiikinkuuntelijoille.

– Olemme nyt pisteessä, missä yliseksuaalisuus on mielestäni mennyt liian pitkälle. Ihmisten täytyy ottaa vastuuta siitä. Naiset ovat musiikkibisneksessä äärettömän seksikkäitä ja heillä on nuoria faneja. Se on epäsoveliasta, Mel C kertoi Daily Mirror -lehden haastattelussa.

Laulajatähden mielestä lapsia täytyy suojella musiikkibisneksen seksistisen ronskista tyylistä. Hänen mielestään Rihannan täytyisi ottaa vastuuta tekemisistään ja siitä, millaista esimerkkiä hän näyttää nuorille ihailijoilleen. Hän kuitenkin lisäsi rakastavansa Rihannaa artistina.

– Rakastan Rihannaa ja mielestäni hän on h**lvetin hyvä artisti. Hän ei kuitenkaan ole äiti. Ehkä kun hänestä jonain päivänä tulee äiti, hän ajattelee tekemisiään eri tavalla. Ainakin toivon niin, laulaja jatkoi.

Taannoin poptähti Rihanna paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen.

Uusimmat