X Factor -tähden käsittämätön tilipussi: 75 000 000 dollaria kaudesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun American Idol -sarjan entinen tuomari ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell palkittiin viime vuonna International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Hänet palkittiin nimittäin työstään Fox Television -kanavalla ja siitä että News Corporation -yhtymä ansaitsi hänen avullaan miljardeja dollareita.

51-vuotiaan Cowellin kerrotaan nyt pursuttavan tilipussiaan huimalla summalla X Factor -ohjelman yhdestä tuotantokaudesta. Mediamoguli tulee nimittäin tienaamaan siitä 75 miljoonaa dollaria. TV Guide -lehden mukaan Cowellin tuomarikollegat Nicole Scherzinger ja Paula Abdul saavat palkkioksi tuomaripaikastaan noin kaksi miljoonaa dollaria.

Suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher nousi Yhdysvaltojen parhaiten tienaavaksi komediatähdeksi saatuaan roolin Miehen puolikkaat -hittisarjassa. Kutcher tienaa yhdestä jaksosta 700.000 dollaria. Ennen ykkössijalla loisti sarjasta potkut saanut Charlie Sheen. House-sarjan Hugh Laurie saa myös 700.000 dollaria jaksolta ja on täten Yhdysvaltojen parhaiten tienaava draamasarjannäyttelijä.

Suorasanainen ja kriittinen tuomari Simon Cowell pääsi taannoin huonomaineiselle listalle Englannissa. Hänet nimettiin maan pelottavimmat julkkikset -listalla. Listan muilla kärkisijoilla komeilivat artisti Amy Winehouse, realitytähti ja povipommi Katie Price ja laulajat Lady Gaga ja Ozzy Osbourne.

Uusimmat